ניתוח? בעבר 2 ניתוחים

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

10/11/2018 | 22:58 | מאת: אייל

שלום דר !!! סובל מדום נשימה בשינה . ישן כ 6 שנים עם סיפאפ עם הטבה טובה מאוד . במעקב אצל רופא א א ג . לאחרונה חלה קשיי נשימה האף סתום וגדוש. הומלץ לי על ניתוח להקטנת קונכיות תחתונות אשר בעבר עברתי ניתוח שכזה . הרופאה אמרה לי שצריך לחזור כי הם גדלו . נבדקתי אצל פלסטיקאי שהרים לי מעט למעלה את הקצה של האף והנשימה ממש זרמה . ותמיד שאני מרים את האף שלי כמובן בקצה אני נושם יותר טוב . רציתי בבקשה חוות דעתך בנידון זה שלי . תודה רבה לך ושבוע טוב .

אינני יכול לחוות דעתי ללא בדיקת האף

23/11/2018 | 15:28 | מאת: אייל

ראשית .. תודה על ההתיחסות .. אבל מה אני להגיב וכיצד להמשיך . תודה רבה לך

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות