יקיצות מרובות מתוך שינה

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

05/10/2018 | 13:33 | מאת: אילנה

היי. אני בת 33 ,מזה שנים מתעוררת במהלך הלילה משינה( מציינת שזה תורשתי). במהלך השנים הולך ומחמיר, עד מצב שכיום אני מתעוררת שלוש פעמים בלילה, ובנוסף יש לי תינוק שמתעורר בעצמו במהלך הלילה. זה מקשה על התפקוד שלי, מרגישה שזה הופך את החיים שלי לסיוט, כל הזמן עייפה גמורה ואז בערב נהיית עירנית( נראה שבנוסף זו גם דריכות יתר). אגב, קל לי יותר בימים שמזדמן( שבת) לישון בצהריים. מה אפשר לעשות? מי יכול לתת אבחנה? מהן תופעות הלוואי של כדורי המלטונין והאזם זה מותר לנשים מניקות?

קיימות שאלות רבות הנוגעות לתזמון השינה איכות השינה וסיבות היקיצה. הייתי מציע לפנות לייעוץ באחד ממכוני השינה. לאחר אבחון מתאים נראה שניתן יהיה להמליץ על טיפול.

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות