שינה מרובה, ועלות מעבדת שינה

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

21/08/2018 | 15:36 | מאת: יובל ש

רציתי לשאול אם יש סיבה לכך שאני מסוגל לישון מספר רב מאוד של שעות ועדיין להיות עייף/לרצות לחזור לישון, או להיות ער רק מספר מועט של שעות (אפילו 3-6 שעות) ועדיין להיות עייף ולרצות לחזור לישון. שאלה נוספת היא מהי העלות של מעבדת שינה והאם על פי מה שכתבתי אני צריך ללכת למעבדה כזו. תודה רבה מראש.

קרוב לודאי שיש סיבה לעייפותך. תחילה יש לפנות לרופא המשפחה שיערוך מספר בדיקות דם. במידה והכל תקין, יפנה אותך למעבדת שינה. הבדיקה הנה בסל הבריאות. חשוב בעת ההפניה למעבדת השינה לבקש שיחה מקדימה עם הרופא במעבדה על מנת שיתאים את סוג הבדיקה הנדרש.

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות