פציעה בחלום שמתגשמת במציאות.

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

13/05/2018 | 01:14 | מאת: יקיר ל

יש לי בעייה natural lucid dreamer אם אני לא טועה שקוראים לה ככה. לפעמים בחלום שאני נפגע אז אני מתעורר עם כאב באיבר שנפגע אבל זה עובר די מהר, אבל לפני 3 ימים חלמתי שאני קופץ מבנין ונוחת על הרגליים והכאב היה חזק כל כך שהתעוררתי. הבעייה שלי היא שהפעם באמת נפצעתי מתוך חלום (סימני גרירה ופצעים פתוחים עם דם ואפילו הרגשה שהאצבעות שלי שבורות. אני יודע שאפשר להרגיש כאב מהחלומות האלו אבל מה הקטע של פציעות ממשיות?

מדובר בפאראסומניה. הפאראסומניה יכולה לכלול תופעות רבות וביניהן פעילות מתוך מצב שינה. פעילות זו יכולה לגרום לחבלות שונות. אין טיפול המונע את הופעת המצבים הפאראסומניים. מומלץ לדאוג שבסביבת השינה לא יהיו גורמים מסכנים. כמו כן נעילתת חלונות ואף דלת חדר השינה.

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות