הפסקה של נטילת בונדורמין

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

07/05/2018 | 15:21 | מאת: רועי

שלום רב, בעקבות טנטון חזק באוזן (על רקע של חרדה וללא סיבה פיזיולוגית), התקשיתי בהירדמות. נטלתי בונדורמין (חצי כדור) במשך כשבועיים והוא סייע לי להירדם. בימים האחרונים הטנטון נעלם, אך קשיי ההירדמות נותרו. אני מעוניין להפחית את מינון הבונדורמין. האם ניתן לשקול טיפול במלטונין במקומו? ובכל מקרה, כיצד יש לבצע את הפחתת מינון הבונדורמין? תודה.

מדובר במינון נמוך. אם לא היו הפרעות שינה קודם להופעת הטנטון , פשות להפסיק הטיפול ללא כל טיפול חלופי.

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות