שעון ביולוגי דחוי - מה עושים?

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

18/03/2018 | 18:02 | מאת: עייף

שלום ד"ר. בן 26 בריא, בחודשים האחרונים אני סובל משעון ביולוגי דחוי עקב היגיינת שינה גרועה מאוד. יש לי מלטונין 2 מ"ג בבית. איך אפשר לסדר את השעון הביולוגי בצורה הבריאה ביותר? והאם אפשר פשוט להתעורר בשעה שאני צריך במשך כמה ימים גם אם בקושי ישנתי כדי לסדר את השעון הביולוגי?

השעון הביולוגי מסתנכרן בעיקר עם שעות החשיפה לאור ותזונה. השינה הנה תולדה של סנכרון לקוי. באון פעשי רצוי לבנות תכנית טיפול והדרכה אנדיווידואלית אצל רופא העוסק בתחום במסגרת מכוני השינה

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות