כדור שינה לאבא 87 עם דמנסיה ולא מצליח לישון

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

03/03/2018 | 19:41 | מאת: ענת

אבא עם דמנסיה נתנו כדורי שינה ולא מצליח לישון בן 87 איזה כדורי שינה

הפורום אינו מיועד לייעוץ טיפולי אינדיבידואלי וספציפי. ממליץ לפנות לרופא המטפל בשאלה של יעוץ תרופתי. בנוסף יש לדעת שאחת הבעיות הקשות במבוגרים בכלל ועם דמנציה בפרט היא השהיה הקבועה בבית הרחק מאור השמש והאוויר הפתוח. הדבר פוגם בתפקוד השעונים הביולוגיים וכן בשארית התפקוד המוחי בכלל ולכן ראוי לדאוג לחשיפה ישירה לאור שמש למשך לפחות שעתיים במהלך הבוקר באופן יומיומי ורצוי בשעות קבועות פלות או יותר. ברור שהדבר אינו פשוט מבחינה לוגיסטית אך המאמץ משתלם וככל הנראה יבוא לידי ביטוי לאחר מספר שבועות. בהצלחה

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות