רעד בזרועות בזמן השינה

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

07/01/2018 | 19:22 | מאת: יפית

שלום, אני פונה אליך, למרות שיתכן שזה לא התחום שלך . לאחרונה אני מרגישה רעד בזרועות, ובעיקר בזרוע ימין, אך ורק בזמן השינה . אני מתעוררת ועדיין מרגישה את הרעד בזרוע וביד, אך תוך מספר שניות הרעד נעלם, ואני לא מרגישה אותו יותר, עד ללילה הבא . הייתי אצל שני נוירולוגים ששללו מחלת פרקינסון, ואני אובדת עצות בקשר לעניין זה. שמתי לב שכאשר אני מתעוררת, היד נמצאת במצב מקופל ודי בחוזקה. בנוסף אני סובלת מקרישיות יתר בדם, ומלחץ דם. לוקחת על בסיס קבוע אסריל, וקרטיה 100. האם יש לך איזה שהוא כיוון וזאת מכיוון שתופעה זאת מתרחשת אך ורק בשינה, ועל סף ההתעוררות. תודה מראש.

קיימת הפרעה הנקראת תנועות רגליים מחזוריות בשינה. לעיתים נדירות יותר אותה ההפרעה מתרחשת בידיים ולא ברגליים. הדרך לאבחון עוברת כמובן במעבדת שינה. חשוב שבמעבדה ידגישו בפני הטכנאי להדביק את החיישנים המתאימים לידיים ולא לרגליים.

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות