התקן דנטלי לטיפול בנחירות

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

25/11/2017 | 19:19 | מאת: עינת

דנטלי כפיתרון לנחירות ודום נשימה בשינה ואני מעוניינת לנסות. עשיתי בעבר בדיקת שינה ואובחנו נחירות ברמה בינונית והפסקות נשימה ברמה קלה. ממה שקראתי חשוב להיות בידיים טובות ומיומנות וההתקן המותאם אישית, להבנתי, יקר מאוד.איך מתחילים? למי הולכים? אני גם רוצה מישהו קרוב לצורך בדיקה, מדידות וביקורות.. גרה ברחובות. יש המלצות?

התקן דנטלי יכול להיות פתרון מצוין. יש צורך בבדיקת התאמה הכוללת בדיקת אאג המבוצעת בסיב אופטי על מנת לוודא שתנועת הלסת אכן מרחיבה את בית הבליעה וכן בדיקת יציבות השיניים באמצעות צילום פאנוראמי. אינני מכיר רופא המבצע התקנים באזור שלך. במידה ורלוונטי מזמין אותך לפנות למרפאה לטיפול בהפרעות נשימה בשינה ונחרה ב א.א.ג באיכילוב שם מבוצעים התקנים ברמה גבוהה וכן נצבר ניסיון רב.

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות