שאלה בנוגע שלום נשימה

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

25/11/2017 | 14:56 | מאת: טיבור

אני ממש נוחר בזמן שינה במהלך הלילה,הרבה פעמים יש לי דום נשימה במהלך השינה אני משתמש במכשיר הcpap אך אני לא מצליח להתרגל אליו או לישון איתו הוא מפריע בזמן השינה. קראתי שיש אפשרות לבצע ניתוח לייזר אשמח לדעת מהם החסרונות ומה ההיתרונות שלו ומה תופעות הלוואי אחרי הניתוח? אודה לתשובתך

החלופות למכשיר ה C-PAP הנן התקן פה או ניתוח. בכל הנוגע לניתוח, קיים מגוון של ניתוחים וההתאמה של הניתוח מבוצעת לאחר בדיקה המאתרת את הליקוי הגורם להפרעת הנשימה והנחרה. ליקוי זה שונה ממטופל למטופל. במסגרת הניתוח, מכשיר הלייזר משמש ככלי חיתוך ולו יתרונות וחסרונות. קיים סוג של שימוש בלייזר שאינו חותך אלא מקרין את הרקמה בלבד. טכניקה זו המשווקת על ידי מרפאות מסוימות איננה יעילה ואיננה מומלצת על ידי האיגודים המקצועיים, רשויות הבריאות השונות בעולם וארגוני הביטוח הרפואי מאחר ולא נבדקה באופן מדעי.

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות