בעיות נשימה בעת שינה

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

12/11/2017 | 20:43 | מאת: שיר

שלום, שמי שיר בת 22. בחצי שנה אני מרגישה בעצמי שוב שהאף סתום, שיש לי צורך לישון עם פה פתוח וגם לאחרונה כאשר אני צוחקת יש מעין חרחור שלא היה קיים. הלכתי לרופאת אף אוזן גרון והיא הכניסה משהו אנדוסקופי לנחיריים ואמרה שהפוליפים לא חזרו אבל שהאף שלי נפוח (נתנה לי בנתיים טיפות כדי לראות אם זה יעזור). כמו כן, שכחתי להגיד לה שאני קמה לפעמים כמה פעמים בלילה ושלפעמים אפילו אחרי שישנתי שעות רבות אני מרגישה כאילו לא ישנתי כלל. האם יכול להיות שאני לא נושמת טוב בשינה? תודה שיר

חסימת האף יכולה אכן לגרום להפרעה בשינה עד כדי התעוררויות מרובות ופגיעה בערנות במשך היום. במידה והטיפול לא עזר מציע לחזור אל הרופאה לביקורת נוספת. במקרים מסוימים מומלץ לבצע בדיקה במעבדת שינה.

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות