התעוררות לשירותים באמצע השינה

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

08/11/2017 | 08:39 | מאת: תמיר

שלום אני בן 21 חייל משוחרר 4 חודשים. מאז שהתחלתי לישון בבית, אני מתעורר אחרי 6 שעות שינה עם צורך להשתין, לפעמים יכול להיות עז, לפעמים בכלל לא, ואיני מצליח לחזור לישון אם אני לא הולך לשירותים, וגם אחרי כשאני הולך, קשה לי לחזור לישון. אני הולך לישון בין 12-2 בלילה, ותמיד אני מתעורר אחרי בערך 6 שעות. בעבר הייתי ישן 10-9 שעות אם לא היו מעירים אותי והייתי יכול להתעורר עם צורך כבד להשתין וזה לא היה מפריע לשינה שלי... אשמח לעזרה, תודה

נסה לשתות מעט פחות בשעות הערב. נסה להפחית שתיית משקאות המכילים קפאין (קפה,קוקה קולה, תה, משקאות אנרגיה למיניהם בעיקר בשעות הערב.) בנוסף אם המצב אינו גורם לך לעייפות, אין רע בהתעוררות לאחר שש שעות.

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות