הפסקות נשימה בשינה ייעוץ וכיווני בדיקה נוספים - המשך מ 4/8

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

12/08/2017 | 22:19 | מאת: אבי

הייתי אצל רופא אאג לפני כמה ימים והוא אבחן LPR ובנוסף כפי שציינת בתשובתך הקודמת נתן הפניה לבדיקה במכון שינה. האם יש קשר בין LPR ל SLEEP APNEA ובמיוחד למקרים הקלים - בינוניים של SLEEP APNEA ? אם כן , האם טיפול ב LPR יביא לשיפור ב SLEEP APNEA ? הרופא דיבר איתי על תזונה נכונה במקרה של LPR ,אולם במקרה שלי ספק רב אם זה יפתור את הבעיה היות ובכללי התזונה שלי מאוזנת ובריאה וגם לא שותה אלכוהול ולא מעשן,לכן לדעתי אולי טיפול תרופתי יתאים יותר. תודה אבי

לעתים הפרעת נשימה בשינה גורמת לתנועות רגליים מחזוריות ולכן הטיפול ב משפר גם את ההפרעה הנובעת מתנועות הרגליים. ההפך אינו נכון.

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות