נחירות שמפריעות לישון

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

31/07/2017 | 13:04 | מאת: ארז

שלום אני אמנם ישן על הצד, אבל אף על פי כן לא מעט פעמים אני מתקשה להירדם, כי איך שאני מתחיל לשקוע בשינה אני מתעורר ממה שנראה לי מין רעש או סוג של מחנק. האם יכול להיות שזה נחירה שמקפיצה אותי ומפריעה לי להירדם? יש דרך לדעת בלי בדיקת שינה? ושאלה כללית, איך זה שהנוחר עצמו לא מתעורר מהנחירות שלו, אלא רק הסובבים סובלים מהרעש? תודה

הדרך היחידה הנה ע"י בדיקת שינה. הנוחר גם הוא מתעורר לעתים תכופות לפרקי זמן קצרים שאינם זכורים לו.

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות