עייפות יתר- בקשה לעזרה

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

21/07/2017 | 08:44 | מאת: ליאת

לרופא שלום, בת 32, מאז ומתמיד הייתי בנאדם "שאוהב לישון" לצערי. יקיצה טבעית שלי הינה בדיוק לאחר 12 שעות שינה. פחות מזה זה רק בעזרת שעון מעורר וכן הקימה קשה לי ואני עייפה. כמובן שבשל אילוצים הייתי קמה ללימודים/עבודה, אך תמיד היה קושי לקום. עכשיו אני אמא וכמובן נאלצת להיפטר מהמון שעות שינה, ואני עייפההה ומאוד קשה לי לתפקד. אני מנסה להכריח את עצמי לקום ולא מצליחה. התינוק למזלי ישן עשר שעות בלילה- מה שלי לא מספיק אומנם. אני ממש רוצה למצוא פיתרון אם ניתן- אשמח לעצתך מה ניתן לעשות ולאן לפנות אציין שאני נוחרת לעתים קרובות, ובמצבי לחץ "מתפרעת" בשינה (מזיזה רגליים) תודה

שינה ממושכת יכולה לנבוע מתכונה אינדיווידואלית טבעית או מהפרעת שינה הגורמת לירידה באיכות השינה. ממליץ לבצע תחילה בדיקה במעבדת שינה. רצוי לבקש בדיקה מלאה המבוצעת במכון וכוללת תנועות גפיים ורישום גלי המוח. ההמלצה הטיפולית הנה כמובן נגזרת של האבחנה.

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות