הפרעת נשימה בשינה, וקטשי

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

18/04/2017 | 13:12 | מאת: דפנה

שלום וברכה ,שאלה תופעה שמאוד מטרידה אותי. כאשר אני נרדמת אני מתעוררת בבהלה עם חוסר אויר ,ולוקח לי עוד כאילו שניות להחזיר את הנשימה שלי, הענין הוא שזה קורה לי אך ורק בשישי בלילה ,או בשבת במנוחת הצהרים,אני נכנסת לפאניקה,, טרולט,מה עליי לעשות מה עליי לבדוק,האם יש פתרון לבעיה כזו,אשמח לקבל חוות דעתך זה יעזור לי לעשות סדר בראש ,תודה מראש

קרוב לוודאי שלא מדובר בהפרעת נשימה בשינה אלא בתופעה אחרת. אפשרות אחת הנה חזר מיצי קיבה הגורמים לגירוי דרכי הנשימה. יש לפנות לרופא אאג על מנת לבדוק אפשרות זו. קיימות גם סיבות אפשריות אחרות אליהן יש להתייחס לאחר שלילת הנ"ל.

29/07/2017 | 06:28 | מאת: גלית

איזה עוד סיבות יכולות לגרום לכך. ?

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות