התעוררויות רבות וקושי להרדם

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

11/04/2017 | 08:38 | מאת: חיה

בשנה האחרונה אנינמתקשה להרדם ומתעוררת כמעט כל שעה שעתיים וישנה בערך 4 או 5 שעות בלילה דומרת על הגיינה של שינה הולכת לישון בעשר וחצי ומתעוררת ב6 בבוקר מה ניתן לעשות גדי להרדם מהר יותר ולא להתעורר פעמים רבות בלילה

הקושי להירדם והקושי לשמר את רצף השינה נקרא אינסומניה. ההפרעה יכולה להופיע מסיבות שונות חלקן קשורות במצבים נפשיים אחרים במצבים רפואיים וכן בגלל טיפולים תרופתיים. בחלק לא קטן מן המקרים קשה לאתר הסיבה. מציע להתחיל הטיפול בברור אישי ומקיף ע"י רופא העוסק בשינה. (נמצא במכוני ומרפאות השינה בבתי החולים).

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות