התעוררות מוקדמת

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

03/06/2013 | 06:00 | מאת: מאיר

שלום רב דר אייל, מזה כשבועיים אני יושן כ 5 שעות בלילה, ועייף רוב הזמן. אני בזמן האחרון מעט מלחיץ את עצמי יותר בעבודה. מזה כשנה אם אני שותה לאחר השעה 1900 אני מתעורר בלילה ע"מ להתרוקן. מזה כמה חודשים יש לי נזלת יבשה מעורבת בדם באף. אני מפנה את הנזלת היבשה מידי יום... מהי המלצתך? בתודה רבה,

עייפותך נובעת קרוב לודאי מקיצור שעות השינה. על פי תוכן הפניה לא ברור האם אתה מתעורר מוקדם עקב צורכי העבודה או סדר היום או עקב מצב הלחץ שבו אתה נמצא. בכל מקרה רצוי לחזור למצב של שינה במשך לפחות 6-7 שעות. לעניין האף. מדובר קרוב לודאי בדלקת הנחיריים. מוטב לפנות לבדיקה במרפאת אאג במסגרת קופ"ח.

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות