שינה לא איכותית

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

13/05/2013 | 18:28 | מאת: אלמוג

ד"ר רוזנצוויג שלום, אני בת 52. השינה שלי אינה איכותית אני ישנה ברצף 7 שעות וקמה עייפה מאד. אני נוטלת 80 מ"ג סימבלטה אבל כל כדורי השינה שנטלתי בזמן האחרון לא עזרו לי. האם יש לך רעיון לכדור שינה מתאים. תודה רבה.

כדורי שינה למיניהם משרים אמנם שינה אך לא תמיד מתקבלת שינה איכותית ומרעננת. לפני המלצה על טיפול תרופתי במקרה שלך , רצויה בדיקת שינה.

14/05/2013 | 14:29 | מאת: אלמוג

ד"ר רוזנצוויג שלום, תודה על התשובה אך עשיתי בדיקת שינה לאחרונה: להלן הממצאים:משך השינה 7 ש 23 דק חביון הרדמות 87.2 ד, חביון REM שאורכו 159 ד. REM% =23.3 ו- SWS% =16.1,נרשמו 53 התעוררויות שמשכן קצר מ15 שניות. נרשמו 13 התעוררויות שמשכן ארוך מ15 שניות. יעילות שינה 76.8%. אובחנו 3 הפסקות שינה חלקיות 0.44,נרשמו19 ירידות ברמת ריווי החמצן בדם בצפיפות 2.6 לשעה. מרמה בסיסית של 98% עד למינימום של 85%. במשך 19.7% מהלילה נשמעה נחירה. -------הוסבר לי שאני ישנה טוב משום שהשינה שלי רציפה. האמת היא שאני קמה וגם באותו לילה אני תשושה ולאחרונה הגעתי למצב של איבוד עבודה. אשמח מאד לתשובה. תודה רבה

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות