האם עוזר טיפול לייזר בפטרת ציפורניים ברגל

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

15/07/2013 | 08:48 | מאת: גאולה17

קראתי בכמה מקומות בחב' שונות שהרבה מטופלים מתלוננים שטיפול לייזר כלל לא עזר וסתם זרקו אלפי שקלים וכן היתה כתבה בערוץ 10 על כך - לכן אני מתקשה להחליט האם כן לעשות או לעשות טיפול והיכן ושלא אזרוק אלפי שקלים לחינם אודה על תשובתכם

ראי תשובתי לשאלה זו בשאלות קודמות

17/07/2013 | 12:29 | מאת: שירן

אני תמיד בעד למצות אפשרויות טיפול אחרות. יש כיום משחות, רפואה משלימה/ תוספי תזונה שאפשר לנסות לפני שפונים ללייזר. אפשר לנסות לקחת ביעוץ כמוסות שמן אורגנו פראי כמו בסולגאר שידוע שאורגנו פראי גם אנטי בקרטריאלי, אנטי פטרייתי ובכך יכול לעזור לגוף להתמודד מול פטרת בציפורניים למשל. תנסי לבדוק את הכיוון הזה

מנהלי פורום פטרת הציפורניים