פטרת ציפורניים והיריון

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

18/05/2013 | 13:24 | מאת: קרן

שלום רב, יש לי פטריה בכמה מצפורני הרגליים ואני מטופלת כבר כמה שנים בלקים שלא עוזרים. כעת, ברוב יאוש, אני רוצה לעבור לכדורים אבל גם מתכננת בעוד כחצי שנה לנסות להיכנס להיריון. כמה זמן לפני ניסיון כניסה להיריון צריך להפסיק לקחת את כדורי הפטריה? המון תודה.

אפשר להתחיל לנסות לכנס להריון מייד לאחר סיום הטיפול

20/05/2013 | 14:04 | מאת: קרן

לא ידעתי שהטיפול בכדורים מוגבל בזמן, חשבתי שזה משהו מתמשך. זה מוגבל?

14/07/2013 | 09:13 | מאת: ענת

אשמח לדעת באיזה לקים השתמשת כדי לדעת מה לא לנסות.. תודה

14/07/2013 | 09:21 | מאת: קרן

השתמשתי בלוסריל ובמיקרוקליר אבל בעיקר בלוסריל. מצד שני שמעתי כאן בפורום על אנשים בלוסריל כן עזר להם. לא יודעת מה לומר....

מנהלי פורום פטרת הציפורניים