שאלה חשובה לגבי פטרייה בציפרוניים ברגליים ובידיים

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

18/03/2013 | 01:24 | מאת: רוזי

כרגע יש לי 5 ציפורניים נגועות בפטרייה,חלקן חדשות בגלל בעייה במערכת החיסונית ואחת מזה כבר 6 שנים ורק עכשיו התחלתי לטפל בלק בטרפן ופלוקנול 200 פעם בשבוע. ויש לי2 שאלות חשובות,שמעתי שצריך לזרוק את הנעליים כשהציפורניים מחלימות כי הפטרייה עדיין קיימת בתוכן (הכוונה לנעלי חורף סגורות) האם זה נכון? והאם זה יכול לעבור לציפורניים בידיים ומה הסיכויים לכך?

ניתן גם לאורר הנעליים לתקופה ארוכה כל שנוגעים עם ציפורני ידיים בציפורני רגליים הסיכוי להדבקה עולה

מנהלי פורום פטרת הציפורניים