זו פטרת?

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

03/03/2013 | 19:34 | מאת: נעמי

שלום יש לי בכפות הרגלים קילופים כמו מה שקורה לאחר שהרגל נמצאת הרבה זמן במים ואז מתקלפת. קילופים אלו החלו מיום גשום בו התהלכתי במגפיים רטובות ולא עבר לי. אז ברצוני לדעת אם יש לי פטרת את הקילופים יש בעיקר באצבעות הרגליים

התיאור שלך מתאים אכן לפטרת, חשוד לפנות לפנות לרופא עור לקבוע אבחנה על סמך המראה הקליני ובמידת הצורך בתרבית ובהמשך טיפול

10/03/2013 | 13:43 | מאת: יוסף רחמים

נעמי שלום , פטרת עור צריכה לשיקום והזנה נכונה , שמן טיפולי יעיל ניתן לקנות בכל מקום. באם את יכולה להשיג שמן אתרוגים או שמן פיגם זה טיפול ראשוני יעיל . אם לא תמצאי תודיעי לי היכן את גרה ואנסה לעזור לך. בברכה, יוסף רחמים PHD מטפל בכיר ברפואה אינטגרטיבית 057-7738220

מנהלי פורום פטרת הציפורניים