פטרת ציפורניים-בדיקה וטיפול

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

20/10/2010 | 08:05 | מאת: אס

שלום, טופלתי בערך 3 חודשים בכדורים לפטרת ציפורניים. בביקורת אצל הרופא נאמר לי שיש נסיגה ולעשות בדיקת מעבדה חוזרת. האם עדיף לבוא לבדיקה עם ציפורניים שצמחו או גזורות ? במידה ועדיין יש פטריה האם אצטרך לשוב על הטיפול (כדורים) או שיש טיפול פחות מסיבי לציפורן במצב שלי? תודה

כעקרון רצוי להגיע ישירות למעבדה ודוגם-ת מקצועי יקח דגימה לפטריון ניתן לקבל טיפול חוזר לפטריה והטיפול יקבע לפי התשובת מעבדה והמצב הקליני בברכה דר שמר

מנהלי פורום פטרת הציפורניים