סכנת הדבקה במשפחה- ממה להימנע

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

06/02/2013 | 20:41 | מאת: אמא מודאגת

שלום רב לבעלי פטרת בצפורניים מפושטת מאוד. בני מתקרב למידת הרגליים של בעלי, ואני חוששת שאם בטעות ישתמשו באותם גרביים/נעליים בני ידבק. האם גרב שעברה כביסה יכולה לדבק? טיפולים שעשה בעלי בעבר בתרופות לא העבירו את הפטרת, והכדורים עשו לו בעיות בכבד. האם טיפול קבוע בטיפות יעצור את יכולת ההדבקה של הפטרת? בתודה, שירלי

לא ידוע שטיפול קובע בטיפות של תכשיר אנטיפטריתי מונעת הדבקה ההדבקה יכולה להתחיל משימוש באותה מקלחת בלי כפכפים, שימוש באותה נעל....

מנהלי פורום פטרת הציפורניים