פטריות בציפורניים

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

30/01/2013 | 14:51 | מאת: רחל

אני בת 63 יש לי פטרת בכמה מציפורני הרגליים.ניסיתי את כל התכשירים הקיימים בשוק כולל אגיספור כבר כמה פעמים שמוריד חלק מהציפורן אך היא צומחת בחזרה עם הפטריה.כל התכשירים הם ממש זריקת כסף לפח.מזמן לקחתי למיסיל בכדורים שהעלה לי את תפקודי הכבד ונאלצתי להפסיק ומאז אני לא מוכנה לקחת כדורים.רופאי עור אומרים שהטיפולים בלייזר בכל הקליניקות שמפרסמות גם לא עוזר. כבר הגיעו לירח ונסים ונפלאות בשטח המחשבים והטלפונים ועוד לא הצליחו למצוא פתרון לפטרת חוץ מכדורים עם תופעות לואי והרס הכבד?או אולי יש משהו שאני לא יודעת?אודה לעזרתך.

ישנם כדורים אחרים מלבד הלמיסיל, למשל SPORANOX, ניתן לנסות תוך מעקב של תפקודי כבד

מנהלי פורום פטרת הציפורניים