פטרת בציפורני הרגליים

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

08/01/2013 | 21:02 | מאת: עדי

שלום, אני סובלת מזה כשנתיים מפטרת בציפורן בבוהנות בשתי כפות הרגליים, ואני נוטלת כדורי למיסיל אחת ליום מתחילת ספטמבר עד עכשיו (קצת יותר מ4 חודשים). שמתי לב שבסיס ציפורן הבוהן ברגל שמאל מתחילה לצמוח בריאה אבל עדיין למעלה (כחצי ממנה) נראית כהה יותר ועדיין נגועה, ובציפורן בוהן רגל ימין המצב פחות טוב אבל אני מאמינה שיחסית יש שיפור. רציתי לדעת האם זה שצומחת לי ציפורן בריאה אומר שהציפורן הבריאה על אף שלמעלה עדיין יש חלק שנראה נגוע? והאם עליי להמשיך ליטול את הכדורים כדי שהטיפול יסתיים בהצלחה? יש לציין שאני עוברת בדיקות כבד כל חודש והן תקינות לחלוטין, אני פשוט ממש רוצה להיפטר מהפטריה הזו אחת ולתמיד ובטח שלפני הקיץ ולכן אני רוצה ,במידה וזה באמת יעיל, להמשיך את הטיפול . תודה, עדי.

הטיפול המקסימליבלמיסיל הינו כ- 4 חודשים,החומר הפעיל בתרופה מצטבר בקרטין של הציפורן למשך כ- 6 חודשים לאר הספקת התרופה כך שישי לצפות לשיפור מקסימלי כחצי שנה לאחר ההפסקה! סבלנות...

מנהלי פורום פטרת הציפורניים