הדבקה של פטרת ברגל

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

14/12/2010 | 07:53 | מאת: שרית

שלום לך, אני נדבקתי מאבא שלי בפטרת ברגל שמאל ואני סובלת מפטרת קשה בכל האצבעות ובכף הרגל מגיל 6 בערך. אין טיפול שעזר לי וכדורים אני לא לוקחת. די איבדתי תקווה בשבילי אך לפני מס' ימים גיליתי שיש סבירות מאוד גבוהה שהדבקתי את בני בן ה-5 בפטרת.\ איזה מין טיפול אני צריכה לתת לו ולאיזה רופא לגשת. אסור לתת לזה להתפשט ברגל. הוא לא מוכן לנעול נעלי התעמלות בגלל שמגרדת לו הרגל - תודה על תשובתך

שלום לך לפני שאציע לך טיפול יש לבצע בדיקה מיקולוגית - לפטריות - על מנת לאשר או לשלול שמדובר בפטרת רק אחר כך יוצע הטיפול בברכה דר שמר

מנהלי פורום פטרת הציפורניים