ציפורן ירוקה לאחר בנייה

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

04/08/2012 | 09:44 | מאת: שוש

הי, עשיתי בניית ציפורניים לפניי חודשיים. לאחר חודש ציפורן אחת התרוממה והבחורה שבנתה לי אותה הדביקה אותה עם דבק נגרים. אחרי שהיא הורידה אותה ראינו שיש צבע ירוק על הציפורן. היא שייפה אותה ועשתה עליה בנייה חדשה. השבוע הציפורן הבנויה נפלה וראיתי שחצי ממנה ירוק. האם זו פטריה? האם טיפול מקומי בשמן עץ התה מספיק או לגשת לרופא עור? תודה

05/08/2012 | 10:41 | מאת: שוש

האם אפשר למרוח לק שיסתיר את הציפורן או שזה לא רצוי?

צבע ירקרק הינו אחד הסימנים של חידק בשם פסוידומונאס, יש לקחת תרביות ולטפל באנטיביוטיקה מתאימה

מנהלי פורום פטרת הציפורניים