שאלה

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

09/07/2012 | 19:38 | מאת: דוד

יש לי פטרת ציפורניים, האם משחת "למיסיל" יכולה לעזור גם כאשר אני מסתובב רוב היום עם נעליים סגורות? ופעם בכמה זמן אני צריך למרוח את המשחה כאשר אני עם נעליים רוב היום? אגב - בפרסומות אומרים למרוח פעם אחת, אבל אם אני רוב היום עם נעליים?

13/07/2012 | 00:42 | מאת: ד"ר מיכל סלומון

משחת למיזיל עוזרת בעיקר לעור ופחות עוזרת לציפורנים, ניתן לנסות טיפות למיזיל או לק רפואי לפטריות בברכה

14/07/2012 | 11:36 | מאת: דוד

נראה לי שאמרח "למיסיל" כי הפטריות הן בין הציפורניים, בכל אופן- אם אני כל היום עם נעליים, הם מריחה אחת מספיקה? ןאם כן, פעם בכמה זמן למרוח?

מנהלי פורום פטרת הציפורניים