פטרייה בציפורניי ם +פסוריאזיס

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

08/07/2012 | 16:30 | מאת: י

1. קיימת פטרייה בציפורני הרגליים בחומרה בינונית מזה שנים ומעט בציפורני הידיים .לאחר טיפול במשך חצי שנה בטרבינפין.האם טיפול בלייזר יוכל לעזור או שקיים פתרון טוב יותר? 2.פסוריאזיס במרפקים ובקרקפת (הופיע לאחר סיום הטיפול בפטרייה )טיפול במשחה וטיפות - ללא הועיל. האם אומגה 3 צמחית תעזור? איזה פתרון יעיל קיים לבעיה ? תודה מראש.

13/07/2012 | 00:44 | מאת: ד"ר מיכל סלומון

טיפול בלייזר יעילותו מוגבלת. ניתן לנסוות טיפול פומי בספורנוקס באם אין מניעה רפואית. לפסוריאזיס ניתן לתת טיפול מקומי במשחה או טיפול במנורות- פוטותרפיה, תלוי בחומרת המצב.

מנהלי פורום פטרת הציפורניים