פטרת וגירודים

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

11/02/2012 | 10:24 | מאת: דנית

שלום רב! לאחרונה הציפורן שלי ברגל שינתה צבע ויש בה פסים של לבן וצבע כהה יותר. לאחר זמן מה מחציתה נשרה ועכשיו היא צומחת שוב ונראה שהיא תקינה. יש לי 2 ציפורניים נוספות ברגל שגם שינו צבע, אך הן עדיין עמידות. יש לציין שאני בערך 12 שעות על הרגליים ועם נעליים סגורות. כשאני חוזרת הביתה ורק כאשר אני חולצת נעליים, אני סובלת מגירודים בלתי נסבלים בין העצבעות בעיקר והרגליים שלי מלאות קילופים ויובש ולעתים מדממות עקב הגירודים. השאלה האם יש קשר בין הפטריה באצבע לבין הגירודים בשאר הרגל, שאלתי השניה היא אם אני לא מטפל בפטריה מה יקרה? ושלישית איך אני יכולה לטפל בגירודים הבלתי נסבלים? תודה על הסיוע!

13/02/2012 | 19:12 | מאת: ד"ר מיכל סלומון

שלום דנית נראה כי יש לך פטרת בעור כפות הרגלים. אנא פני לרופא העור שלך לשם קבלת טיפול מתאים בברכה ד"ר מיכל סלומון

מנהלי פורום פטרת הציפורניים