כתמים בציפורניים

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

25/11/2011 | 09:09 | מאת: אנה

שלום יש לי מזה כמה חודשים כתמים בציפורניים. זה התחיל מכמה נקודות שחורות קטנות בכל בוהן, ולאחר שהציפורן גדלה וגזרתי את האיזור התחילו כתמים גדולים ולבנים בין אחד לשניים בכל בוהן כאשר באיזור של הכתם הקרוב לקצה הציפורן יש התעבות שלה. עשיתי בדיקת מעבדה כואבת במיוחד לפטרת ציפורניים והתשובה חזרה שלילית. רופאי העור שפניתי אליהם אינם יודעים במה מדובר. אין גרד, הציפורן לא מתקלפת ובדיקות הדם שלי מצויינות. אשמח לייעוץ שהוא מעבר ל"תפני לרופא טוב יותר". תודה

29/11/2011 | 11:38 | מאת: ד"ר ריאד קאסם

התשובה הינה בגוף השאלה שלך: תצטרכי לפנות למומחה נוסף ואולי לשקול ביצוע דגימה עמוקה יותר מהציפורן.

מנהלי פורום פטרת הציפורניים