פטרת ממשיכה לאחר טיפול

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

10/11/2010 | 12:34 | מאת: דוד

בזמנו היה לי פטריות גם בידיים שלפוחיות וציפורניים צהובות רקובות טופלתי בספורנוקס כ-4 חודשים שבוע כדורים כל חודש כולל בדיקת דפ בתחילת ובסוף שבוע ת הידיים התרפאו לגמרי אם כי הציפורניים התעבו קצת ונהיו יבשות יותר אולם לגבי הרגליים המצב נשאר כשהיה ואף החמיר לעוד אצבעות מה לעשות?

לעיתים יש לחזור על הקורס הטיפולי במיוחד במצבים הקשים ישנם מצבים בהם יש בנוסף לפטריות גם מחלות נלוות - רצוי שרופא מומחה בתחום יטפל בך בברכה דר שמר

מנהלי פורום פטרת הציפורניים