בעיות בבוהנות

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

07/09/2011 | 12:24 | מאת: נדב

שלום אני חייל ומשחק כדורגל בוהן אחד הייתה לי פטריה קשה וציפורן חודרנית הכירופד עקר לי את הציפורן ונתן לי משחת תריאלון ולהמשיך באמבטיות מלח השאלה מתי אני אוכל לשים נעלי כדורגל אחרי כמה זמן מהעקירה ומתי הציפורן תצמח שאלה שניה ויותר קריטית לפני כחודש בבוהן ברגל השנייה גזרו לי ציפורן ונוצר חתך לאחר מכן דרכו עלי באימון והנוצר פצע והמשכתי בריצות בחול הרופא אמר לי שזו חודרנית הילכתי לקוסמטיקאית שגזרה לי את הציפורנים ואמרה שזו לא חודנרית אלא דלקת אני מורח תריאלון ועושה שטיפות אבל זה רק מחמיר והציפוןר מתחילה להיות צהבובה מה זה יכול להיות? יש לי תור לרופא עור(האם הוא ינקז את המוגלה)?

11/09/2011 | 01:04 | מאת: ד"ר ריאד קאסם

לדעתי הכל משנית לציפורן החודרנית, והטיפול שאתה מקבל הינו מתאים.

מנהלי פורום פטרת הציפורניים