נזקי פטרת ציפורניים ונזקי הכדורים

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

07/08/2011 | 18:22 | מאת: שאול

בן 65 רזה בריא. 1. האם פטרת הציפורניים עלולה לגרום נזק בריאותי ואם כן מהו? 2. רופא העור אומר לי שיש סוג כדורים מסוים נגד פטרת הצפרניים שאין לו פוטנציאל של פגיעה בכבד . האם נכון? מהו סוג זה ומה חסרונותיו? 3. ציינתם שקיים סיכוי קטן לנזק בלקיחת הכדורים נגד הפטרת בציפורניים. האם אפשר לקבל את הערך המספרי של סיכוי זה? 4. האם לפני לקיחת כדור רצוי לבצע דגימה של הסוג המדויק של הפטריה בצפרניים כדי לתת אולי כדור יעודי נגדה ולא כדור רחב טווח? וכך גם אולי למזער נזקים? בתודה

09/08/2011 | 08:14 | מאת: ד"ר ריאד קאסם

כל תרופה עלולה להיות מלווה בתופעת לואי. פטרת בציפורניים לא גורמת לנזק רפואי אם איננה מלווה בזיהום חיידקי משני. מומלץ לבצע תרבית לפני תחילת הטיפול כדי לברר את מהות הפטרת. הטיפול יוחלט בהתאם לזאת.

09/08/2011 | 18:06 | מאת: שאול

האם יש דרך למנוע או לצמצם אפשרות של נזק חיידקי משני? איך האדם ברמת הפרט יכול לאבחן האם יש לו נזק חיידקי משני? בתודה

מנהלי פורום פטרת הציפורניים