פטרת בבוהן ברגל - לאחר בדיקת מעבדה

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

02/11/2010 | 18:35 | מאת: הדר

אני סובלת מפיטריה בשתיי הבהונות ברגל מזה 5 שנים. לק מעולם לא עזר. החלטתי לפנות למומחה, ששלח אותי לבדיקת מעבדה. הבדיקה יצאה שלילית ושאין לי פטריה. ונאמר לי שאין מרפא. על אף שהציפורניים נראות פטריתיות. עדיין העניין מפריע לי ואני תוהה אם יש טיפול אחר? תודה רבה.

שלום הדר תשובה שלילית אינה שוללת באם התמונה הקלינית אכן יכולה להתאים לפטרת הציפורן מומלץ לחזור על הבדיקה ( עד 3 פעמים חוזרות ) ואם כעבור 3 פעמים התוצאה שלילית -בהנחה שהבדיקה נעשתה בצורה מיקצועית - אז ניתן לומר בבטחון שהתשובה שלילית בברכה דר שמר אבנר

מנהלי פורום פטרת הציפורניים