הידבקות בפטריה בציפורנים

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

19/06/2011 | 17:56 | מאת: שואלת

האם ישיבה בבריכת דגים (הדגים שמנקים את הרגלים) ביחד עם אדם שיש לו פטרת ציפורניים עלולה להדביק?

21/06/2011 | 14:14 | מאת: ד"ר ריאד קאסם

לא.

23/06/2011 | 16:27 | מאת: at

shalom, ani smeha she sof sor yesh mi she hashav al ze... ani hayevet letzaen, she at tzodeket ve pericur dagim hu behehlet lo naki ve gam lo efektivi.medubar be gimik mishari. be mispar medinot be europa hutal isur al bedicur dagim ediyuk me ota hasiba she at hosheshet memena... ve im beretzoneh letapel be kapot hareglaim shelah kidai lageshet le pedicuristit musmehet ve lekabel tipul matim:) hashuv lasim lev le ze she hamakom naki, mesudar, hakelim nekiim mesterilizator, she pedicuristit hoveshet kfafot be zman haavoda.ve lo yazik lekabel hamlatza:) behatzlaha:)

מנהלי פורום פטרת הציפורניים