פטרת בבוהן כף הרגל

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

15/06/2011 | 11:52 | מאת: מרכז

אצלי הפטרת הופיעה לראשונה לפני כ 5 שנים ובעזרת אמבטיות מיים רותחים בהם מהלתי חומר לניקוי רצפות, היא נעלמה. לאחרונה שוב חזרה הפטרת, ותרופת הסבתא הזו לא עוזרת, מרחתי גם לק אך ללא תוצאות. בבדיקת מעבדה התברר שמדובר ב TRICHOPHYTON RUBRUM הוצע לי טיפול בכדורי טרבינאפין אך אני חושש מתופעות לוואי של פגיעה בכבד. האם יש טיפול יעיל אחר ? האם טיפול ב AGISPOR ONYCHOSET ולאחריו לק יעיל ? תודה

21/06/2011 | 14:04 | מאת: ד"ר ריאד קאסם

אם הפטרייה לא חדרה לעומק הציפורן אזי הטיפול שהזכרת אותו יכול להיות יעיל. ניתן לנסותו ובמידה ולא יטיב לשקול בשנית את הטיפול הסיסטמי.

מנהלי פורום פטרת הציפורניים