פטרת בבוהן של הרגל

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

05/06/2011 | 17:43 | מאת: רחל

מדוע הפטריה חוזרת למרות הטיפול האינטנסיבי? יש לי פטרת מעל 30 שנה והיא ואחרי כל טיפול חדש יש רגיעה של כמה שנים. לפני שנתיים טיפלתי בפטרת באצבע והיתה הפסקה והצפורן נקיה. השנה לאחר החורף חזרה שנית ואני שוב חוזרת ומטפלת איך אפשר להיפטר מהפטרת או שאף פעם לא. האם נעליים סגורות גורמות להתחדש או שצריך כל החיים למרוח תרופה למניעה תודה מראש

11/06/2011 | 17:28 | מאת: ד"ר ריאד קאסם

בהרבה מקרים הטיפול המקומי איננו מביא לחיסול מוחלט של הפטרת אלא לעצירה זמנית בהתקדמותה, וייתכן וזו הסיבה שהפטרת ממשיכה לחזור במשך שנים רבות.

מנהלי פורום פטרת הציפורניים