טיפול בלייזר בפטרייה בציפורניים

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

09/05/2011 | 10:19 | מאת: שרה

שלום, יש לי פטרייה עקשנית במיוחד בשתי הבהונות.טיפול בכדורים לא עזר ואף עקרו לי את הציפורניים...הפטריה עדיין חזרה!! אני מעוניינת לנסות את השיטה בלייזר. רציתי לדעת אם יש דגשים מיוחדים שאני צריכה לשים לב אליהם בבחירת המכון בו אטופל (למשל אם יש מכשירים שונים או שיטות טובות יותר או טובות פחות). בנוסף, מה לעשות ע"מ לשפר את הצלחת הטיפול. תודה וחג שמח.

14/05/2011 | 07:44 | מאת: ד"ר ריאד קאסם

לצערי אין לי בשורה טובה בשבילך: אם טיפול בכדורים לא הביא לכל הטבה אינני משוכנע שטיפול בקרני לייזר יכול להטיב.

02/01/2012 | 14:49 | מאת: אילה

אני מטפלת בלייזר כבר מספר חודשים ושום דבר לא זז...

06/12/2012 | 15:48 | מאת: אני

ממליץ לא להתייאש מכיוון שאין אלטרנטיבה נוספת. תנסי מרכז , בהשגחת רופא שמאפשר טיפול פוטודינמי (טיפול בלייזר + חומצה אמינולובולונית) שמתחיל לאחר המסת הציפורן ע"י משחה עם אוריאה+ חומר נגד פטריות......

מנהלי פורום פטרת הציפורניים