טיפול בפטרת ללא כדורים

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

27/04/2011 | 01:52 | מאת: אלינור

היי אני בת 40 סובלת שנה אחרונה מפטרת בציפורני הרגליים שבקיץ האחרון כמעט ונעלמה אך החורף בהיא חזרה בצורה לא נורמלית וכעת היא על כל ציפורני רגל שמאל. אני ניסית לק לוסיריל מעט שיפר אך עדיין הציפורניים חומות . ציפורן אחת נשרה לגמרי והתפתח זיהום שבגלו לקחתי ציפורל. אני מיואשת. והגעתילפתרון האחרון כדורים. האם למושתלת כליה מותר לקחת כדורים. מצב יציב כבר 17 שנה.. נוטלת פרוגרף ופנדיזון 5 מ"ג.

שלום רב ראשית הייתי ממליץ על ביצוע אבחנה מדוייק וז מתאים את הטיפול הסיסטמי לפי סוג הפטרת שמצחה במקביל מתייעץ עם הנפרולוג שלך לאישור או אי- אישור מתן טיפול תרופתי דרך הפה בברכה דר שמר

מנהלי פורום פטרת הציפורניים