פטרת ותיקה בבוהן הרגל

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

06/06/2016 | 09:32 | מאת: גדעון

א. יש לי פטרת (כנראה לא ממש פעילה) בבוהן הרגל, מזה כ-60 שנה. הציפורן מעוותת, מפוצלת ומעובה - באופן יציב. האם כיום לאחר כל כך הרבה שנים יש איזה טיפול על מנת לאפשר לציפורן חדשה ובריאה לצמוח במקום המקולקלת? ב. בשנים האחרונות מפעם לפעם מתחילה להתפתח פטרת באחת מציפורני הרגל השנייה ואני מצליח להרגיע את המצב עם התזת אלכוהול משך כמה וכמה ימים. האם אלכוהול נחשב נוגד לפטרייה? האם שימוש באקונומיקה עשויה לעזור?

א. צריך קלחת משטח/תרבית במידה וחיובי אז יש במה לטפל ב. אלכוהול ואקונומיקה- אינם טיפולים מקובלים מבחינה מדעית

מנהלי פורום פטרת הציפורניים