פטריה בציפורן

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

15/01/2016 | 00:45 | מאת: בת7

שלום , לפני מספר שנים קיבלתי מכה בציפורן הגדולה - וכיום היא צהבהבה בצדדים (עם חומר מתפורר מלמטה) בנוסף - בזרת יש גם כבר כמה שנים עיוות - הציפורן צומחת כלפי מעלה .... הייתי אצל הרופא עור , שלא ערך שום בדיקה , ונתן לי אגיספור onycho-set . וsol המלצת הרופא הייתה לטפל כשבועיים בעזרת המארז ואחכ עוד חודש עם התמיסה . היום - שבוע אחרי , אני בקושי רואה קילוף בציפורניים . ברור לי שאחרי שבועיים לא יהיה שינוי גדול ... האם את עיקר הטיפול עושה הביפונזול ב sol? ממה שאני מבינה ה urea עוזרת לרכך וכך החומר חודר יותר בקלות. או שאני צריכה לחזור לרופא לבקש המשך טיפול עד להמסה מלאה של הציפורן?

התגובה בפטרת ציפורניים הינה בדכ איטית צריך לתת צאנס לטיפול לפחות 3 חודשים ובמידה ולא יהיה שיפור לחזור לרופא לשקילת טיפול אחר או משטח

18/01/2016 | 13:14 | מאת: בת7

תודה שהגבתם , טיפול של 3 חודשים בעזרת הagispor onych-set ? או להמתין 3 חודשים אחרי השבועיים של הטיפול? תודה מראש וסליחה על הבלבול

מנהלי פורום פטרת הציפורניים