משחת דייבובט לטיפול בפטרת ציפורניים

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

05/09/2015 | 23:49 | מאת: אבי

לאחרונה קיבלתי מרופאת עור מרשם למשחת דייבובט לטיפול בפטריות בציפורני הרגליים. נאמר לי למרוח את המשחה על הציפורן פעמיים ביום במשך חצי שנה. בהוראות של המשחה כתוב שהיא מיועדת לטיפול בפסוריאזיס. גם בחיפוש באינטרנט לא מצאתי איזכור לטיפול במשחה כנגד פטרת בציפורניים. מעניין אותי לדעת האם זהו טיפול נפוץ ? מועיל ? עלול להזיק ?? תודה

אכן מדובר בטיפול שמיועד לפסוריאזיס ולא לפטרת במקרים מסוימים חשוד לקחת תרבית מהציפורן על למת להבדיל בין פסוריאזיס לפטרת בציפורניים ובהתאם לתשובה להחליט על הטיפול המתאים

מנהלי פורום פטרת הציפורניים