לגבי טיפות קליר או טיפות קלירנס נגד פטרת ציפורניים

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

14/04/2015 | 09:05 | מאת: רונית

שלום יש לי פטרת ציפורנים וגילו לי בתרבית שיש זיהום פטרייתי בציפורני הרגלים נתנו לי משחה בשם פונגיקאר שלא עזרה לי וזה גם החמיר לי והמשיך לגרד בין האצבעות, רציתי לשאול האם כדאי להשתמש בטיפות טבעיות נגד פטרת לפי מה שציינתי קלירנס או קליר או כדאי לנסות את הלק לוסריל? אינני מעוניינת לקחת כדורים נגד הטיפול בפטרת רציתי לשאול מה אתה מציע?. תודה

כל מקרה לגופו ישקל רצוי מאוד להבדק אצל רופא עור מומחה ולטפל בהתאם אם למשל מדובר בפטרת ציפורניים קשה הרי שקיים סיכוי נמוך להרפא רק באמצעות טיפול מקומי בברכה פרופ' שמר

תרופות "טיבעיות " אין בהם כדי לרפא פטריות בציפורניים ובוודאי לא במקרים הקשים

שלום רב הכל תלוי בחומרת הפטרת בציפורן במידה ודרגת הפטרת קלה - ניתן לטפל בטיפול מקומי בלבד ובמידה והמקרה קשה - אין מניעה בטיפול בכדורים נגד פטריות בברכה

מנהלי פורום פטרת הציפורניים