התעבות ציפורני הבהונות

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

26/01/2015 | 15:54 | מאת: יצחק

עם עליית הגיל ציפורני הבוהנים ברגליים מתעבות ומתחתם מתפתחת שכבה רכה יותר כך שלא ניתן לגזור הציפורניים. בעבר ביצעו בדיקה לפטרת ולא נמצאה. על ידי השריית הרגליים זמן רב במים ניתן לגזור הציפורניים, עדיין נשאר מטרד בהמצאות השכבה שמתחת לציפורניים. ניסיתי בעבר לטפל עם שמן עץ התה ולא הייה שיפור, האם קיים איזה טיפול עם חומר כל שהוא שיתן תוצאות?

מקובל לעזור על בדיקת תרבית מהציפורן עד 3 פעמים כדי לבדוק קיום הפטרת מקומית ניתן להשתמש בתכשירים קרטוליטים כגוןאימטרקס קרטוספור, אגיספור אוניכוסט

29/01/2015 | 09:34 | מאת: יצחק

מנהלי פורום פטרת הציפורניים