פטרת ציפורניים ברגל

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

27/10/2014 | 10:22 | מאת: עומרי

שלום רב, כבר תקופה ארוכה הבחנתי בבעיה מוזרה באצבע ברגל, בהתחלה לא ייחסתי לכך חשיבות וחשבתי שזה יעבור מעצמו אבל צורתה של הציפורן שלי השתנתה וגם הצבע שלה ולאחר חיפוש מהיר באינטרנט הבנתי שכנראה שיש לי פטרת ציפורניים ברגל. הבעיה היא שנראה לי שהציפורן הפגועה התחילה להדביק את זו שלידה, זה הגיוני בכלל? יש משהו שאפשר לקנות בבית מרקחת?

פטריה היא אחת הסיבות לשינוי בציפורן עדיף לפנות לרופא לקחת משטח- תרבית ולטפל בהתאם

מנהלי פורום פטרת הציפורניים