מה יש לי ברגל ?

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

20/03/2011 | 19:20 | מאת: הדס

במשך 5 חודשים בערך , יש לי מעין נקודה שחורה/סגולה על הבובן בכף הרגל, מסביבה הציפון נעשתה לבנה ולא שקופה כמו שאר הציפורניים , הייתי בטוחה שזה שטף דם או קיבלתי מכה והתעלמתי מבעיה עד שהיום מישהו ראה את זה והלחיץ אותי ששיכול להיות שזו פטרייה .. לאיזה רופא פונים עם הדבר הזה ? אם זו פטרייה והיא הוזנחה 5 חודשים למה זה יכול עוד לגרום ? האם זה נשמע בכלל כמו פיטרייה לפי התיאור ??.

שלום רב קשה לי מאוד לדעת במה המדובר . במקרה כמו שלך רצוי מאוד להבדק על ידי רופא עור מומחה על מנת שיאבחן את הבעיה ולהציע טיפול בהתאם

מנהלי פורום פטרת הציפורניים