זריקת פרדניזון

דיון מתוך פורום  ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול

24/12/2015 | 09:28 | מאת: ben

שלום למומחה, בן 35 בריא, נחשפתי לרעש מוזיקה חריג לפני 3 שבועות ומאז טינטון, אובחנה ירידת שמיעה פתאומית לסף הנורמה. מקבל פרדניזון לפה שטרם עוזר, שוקל הזרקה לאוזניים. כמה ההליך הזה בטוח? תוכל לתארו? ומה הסיכונים? תודה גדולה מראש

שלום רב, הטינטון אחרי חשיפה לרעש מוכר והטיפול דרך הפה בסטרואידים גם הוא טיפול מקובלבמספר מקומות, בנושא הזרקת סטרואידים לאוזן תיכונה לעניות דעתי הטיפול הזה הינו ניסיוני ולא מוכח כול צרכו, יחד עם זאת אני סמוך ובטוח שאתה מטופל ע"י מומחה בתחום שמכיר את "סיפור המחלה" מיום תחילתה וברשותו כול החומר הרפואי הרלוונטי- המלצתי לעשות כדבריו,

מנהלי פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול